Jovanović:Pitanje je da li je bojkot svrsishodan

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.10.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS), Miloš Jovanović, izjavio je danas da će ta stranka odluku o izborima doneti kada oni budu raspisani, kao i da je njegov lični stav da je, kako kaže, veliko pitanje da li je bojkot svrsishodan.

RepublikaFoto: Tanjug
Miloš Jovanović

Jovanović je u emisiji "Politbiro" RTV rekao da smatra da vlast u Srbiji nije dobra, ali da ni opozicija nije mnogo bolja. U međupartijskom dijalogu o izbornrim uslovima, koji se vode sa evropskim arlamentarcima, DS S ne učestvuje, a Jovanović kaže da je načelan stav te stranke da o unutrašnjim problemima ne žele da pričaju sa strancima.

Dodao je i da je još pre razgovora sa Aleksandrom Šapićem krenuo da gradi nešto što danas nastavlja, kao i da, kako je rekao, njegovi pravi saveznici trea da budu građani. Dodao je da je DS S imala do sada razgovore i sa Grupom za prosperitet Srbije (GEPS) Jovana Filipovića, Timom za život Zlate Đerić, kao i sa, kako kaže, vrlo uglednim ljudima.

Govoreci o jučerašjem privođenju grupe omladinaca DS S koji su krenuli u Novi Sad na protest protiv dolaska albanskog premijera Edija Rame, Jovanović tvrdi da oni nisu rutinski zaustavljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading