DAČIĆ POKAZAO TRAMPU NASLOVNU STRANU SRPSKOG TELEGRAFA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.09.2017

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je povodom, kako je naveo, raznih senzacionalističkih napisa da su razni skupovi prilika za neformalne susrete i razgovore, kakav je danas bio njegov susret sa Donaldom Trampom.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivica Dačić sa predsednikom Donaldom Trampom

- Tako sam i ovoga puta pre početka skupa pričao sa Borisom Džonsonom o obeležavanju 180-godišnjice diplomatskih odnosa u Forin ofisu, sa Miroslavom Lajčakom o mogućoj prijavi Kosova za posmatrača u UN, a američkom predsedniku Trampu, sa kojim sam se susreo pre četiri godine, doneo sam fotokopije naslovnih strana svih naših novina kad je izabran - izjavio je Dačić za Tanjug.

Podsetio je Trampa na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Srbiju.

- Srbi su najviše navijali za njega - rekao je Dačić i dodao da ga Srbija čeka kao prvog američkog predsednika posle Džeralda Forda.

PITAO ZA ANU IVANOVIĆ

Tramp je, navodi Dačić, pozitivno reagovao, kako mu je bilo drago da je naveo osobu za kontakt i pitao da li Ana Ivanović i dalje igra tenis.

Ministar spoljnih poslova Srbije iskoristio je priliku da na sastanku o reformi UN priđe Donaldu Trampu i porazgovara sa njim.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa posle pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading