Šiptari upali u centralnu Srbiju i pucali na srpsku vojsku tokom povlačenja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.10.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrola Vojske Srbije napadnuta je iz vatrenog oružja kod Kuršumlije kada je, uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, zatekla grupu Albanaca u bespravnoj seči šume.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Foto: Ilustracija

Obavljajući svoje redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti patrola Vojske Srbije je, 8. oktobra, u širem rejonu Lukovske Banje, uočila nekoliko lica koja su bespravno sekla šumu i sa tri traktora izvlačili drva preko administrativne linije na teritoriju AP KiM, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane (MO) i dodaje: Postupajući po propisanim procedurama patrola Vojske Srbije sprečila je bespravnu seču šume, a u tom trenutku lica koja su bespravno sekla šumu pobegla su preko administrativne linije. Tokom bežanja šumokradice su otvorile vatru. U incidentu nije bilo povređenih.

Vojska Srbije nastaviće sa realizacijom zadataka obezbeđenja administrativne linije i kontrole Kopnene zone bezbednosti i očuvanja mira, bezbednosti i imovine svih građana Srbije, saopštava MO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading