PEH U SKUPŠTINI: Ševarlić čestitao Putinu rođendan i tražio aplauz, poslanici ga ISKULIRALI!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

07.10.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Miladin Ševarlić iskoristio je svoje minute za diskusiju u Narodnoj Skupštini tako što je čestitao rođendan predsedniku Rusije, Vladimiru Putinu i tom prilikom doživeo veliki peh koji je postao iral na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Miladin Ševarlić

Naime, Ševarlić je nakon što je od predsedavajućeg dobio reč istakao kako pre početka izlaganja po amandmanu želi da čestita 67. rođendan Putinu.

- Pre svega bih želeo da čestitam rođendan Vladimiru Vladimiroviću Putinu 67 rođendan. Mislim da zaslužuje jedan aplauz imajući u vidu podršku koju Ruska Federacija nesebično daje Republici Srbiji za očuvanje teritorijalnog intergiteta i poštovanje rezolucije 1244 - rekao je Ševarlić i otpočeo aplauz tokom kog je očekivao podršku kolega, međutim, niko od nije podržao njegovu akciju.

Ševarlić je posle čestitike sam aplaudirao budući da niko od poslanika nije učinio isto, a video snimak ovog peha postao je predmet šale na Tviteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading