Balša Božović liderima Saveza za Srbiju: Je l’ treba da potrošimo 10 godina života da bi smenjivali Boška Obradovića?

Autor:

Vesti

07.10.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da postoji ozbiljan raskol u opoziciji pokazao je i poslanik Demokratske stranke Balša Božović, ne samo govoreći... pa - čudno, o ciljevima koje ta opozicija ima (čitaj: nema), već izražavajući i otvorenu netrpeljivost prema nekim saborcima, koje uopšte i ne vidi u nekoj budućoj vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Balša Božović

Naime, on je odgovarajući na pitanja voditeljke televizije "Slobodna" izjavio, otprilike, da će opoziciji biti potrebno 10 godina da smeni - opoziciju?! Preciznije, Božović je izjavio da će opoziciji, posle izborne pobede koju planira za neke četiri godine, biti potrebno mnogo vremena da se otarasi desničara Boška Obradovića! 

Da sve bude još crnje, Božović je naveo i ono što svi znaju - da ne postoji odgovor na pitanje: Šta će ako Vučić ne bude na vlasti?

- Mi potrošimo određeno vreme da srušimo jedan režim, što neće biti uskoro, s obzirom na to da bojkotujemo izbore. On će još četiri godine vladati Srbijom, a onda kada ga smenimo, još deset godina mi moramo da potrošimo da bi smenjivali nekog Boška Obradovića - rekao je Balša i dodao da opozicija mora da utvrdi za šta se bori.

- Nije dovoljan cilj smeniti Vučića - rekao je poslanik u emisiji, a šta je sve imao da kaže o raskolu u opoziciji pogledajte na 14.36 minutu u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miki

07.10.2019 14:09

U opoziciji je zavladalo rasulo i raskol, opozicija ce sama sebe da eliminise iz politickog zivota Srbije.

Knez

07.10.2019 15:26

Ko s' djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.

Hole

07.10.2019 19:27

Sami se izmedju sebe napadaju a vladali bi drzavom.

Mira

08.10.2019 05:41

Ni cirkus im nije ravan!