BIHALI: Nadležni da procesuiraju Branislava Trifunovića zbog cepanja srpske zastave

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

06.10.2019

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Bihali, predsednik Pokreta Levijatan, kaže da glumac Branislav Trifunović zbog cepanja srpske trobojke u Leskovcu, treba da bude kažnjen u skladu sa zakonom.

RepublikaFoto: instagram.com/pasazot
Pavle Bihali

Bihali poziva nadležne institucije da najhitnije reaguju i procesuiraju Trifunovića. Ovim reagovanjem da zaustave autošovinističke ispade koji iz dana u dan se povećavaju i prolaze nekažnjeno.

- Molim MUP da najhitnije reaguje i osudi bahato, drsko ponašanje glumca Trifunovića i taj autošovinistički akt koji je učinio, a to je cepanje zastave Republike Srbije. Kad bi svi cepali zastave zemalja koje nam se ne dopadaju, na šta bi nam ličio grad. Ako se ovakve stvari dozvole, to je signal svim grupama da mogu da se ponašaju na taj način. Priče o tome da je to zastava ubica, krvoloka, zločinaca je nešto što mene privatno pogađa i sve moje prijatelje i svakog Srbina - apeluje Bihali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading