Političari su upozoravali na ovo: Šiptari miniraju izbore na KiM, policija privela dva člana biračkog odbora u Severnoj Mitrovici

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

06.10.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privedene dve osobe zbog ometanja izbornog procesa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U 9:30 privedena su dva lica u PS Mitrovica Sever, zbog neregularnosti na izbornom mestu. Najverovatnije se radi o članovima izborne komisije - potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Severa, poručnik Branislav Radović.

S druge strane, prištinski mediji javljaju, pozivajući se na tužioca Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, Šućrija Sulje da su dve su dva člana izborne komisije  dozvoljavala da se glasa suprotno pravilima CIK-a na biračkom mestu u biračkom centru Sveti Sava u Severnoj Mitrovici. Privedeni su U.Ž. i T.V.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Mina

06.10.2019 10:30

Albanci miniraju izbore na KiM i vrse pritisak na clanove birackog odbora...

rada

06.10.2019 10:33

Albanci pokusavaju da uplase Srbe.

Gospodja Ministarka

06.10.2019 10:41

Danas je pokazano jedinstvo Srba na KIM, tako je, neka Albanci jednom vidi da bismo lopta koju mogu da prebacuju sa noge na nogu. Druga je stvar ako do sutra ne budu nasli neki lopovski metod da pokradu izbore koji su prekretnica, sve je moguce, duga je noc.

Bb0

06.10.2019 10:42

Neverovatan pritisak na Srbe na KiM.