Opozicija je pukla u Novom Sadu, samo 70 ljudi na protestima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.10.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da su "Novosađanima važni posao, plate, bolje škole i zdravstvo, putevi... a ne lažna obećanja (opozicije), simboli od kojih se ne može najesti, niti pokušaji političara sumnjivog morala da na ulici izazovu haos i podele narod".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

- I to su sinoć još jednom pokazali na protestu (opozicije) koji je predvodio Jeremićeva vojvođanska vedeta Bora Novaković, poznatiji u narodu kao 'Bora Solunac', bivši gradonačelnik iz vremena žutih lopova čije se krađe i prevare mere milijardama dinara - naveo je u saopštenju Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

On je postavio pitanje da "kada već izlazi pred ljude, pa makar ih bilo i manje od 70 kao sinoć u Novom Sadu, zašto Bora Solunac ne objasni u čijim džepovima je završilo četiri miliona evra od izgradnje dva novosadska bulevara, kako su lažirani radovi u porodilištu i nestalo 300 miliona dinara, zašto nije proradila plaćena kuhinja za decu u vrtićima".

- I sada im je valjda cilj da se vrate i nastave gde su stali, pa ako im prođe. Žao mi je, gospodo, ali Srbiji danas odlično ide, bez Vas. A komplekse od uspeha Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke možete eventualno da izlečite na izborima, a ne urlanjem u mikrofon. Ali Vi se bojite izbora, jer znate da vas narod prezire - zaključio je Vučević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading