Zbog ljudskih prava Srba na KiM treba podržati Srpsku listu

Autor: Republika

Vesti

04.10.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost je, nakon sveobuhvatne analize budućeg poštovanja i zaštite ljudskih prava Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, zaključio da na nedeljnim "Kosovskim" izborima treba biti podržana jedino Srpska lista, jer jedino oni koji imaju podršku zvaničnog Beograda mogu zaštiti interese Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji u budućnosti.

Foto: Privatna arhiva
Mario Spasić

- Kosovski izbori, koji se održavaju u nedelju, nisu puki politički događaj. Za Srbe ovo je ključni dan kada će biti određeno da li će interesi Srba biti štićeni, ili će Srbi i dalje biti potlačeni i ponižavani od strane privremenih albanskih vlasti u Prištini.

Sa apsekta odbrane ljudskih prava Srba koji žive na Kosovu i Metohiji najvažnije jeste to da se na nedeljnim izborima podrži Srpska lista, koja ima direktnu komunikaciju sa zvaničnim Beogradom i koji jedini ima interes da štiti Srbe kojima su sva ljudska prava već ugrožena na Kosovu i Metohiji delovanjem Haradinaj-Tači-Pacoli kamarile - kaže generalni sekretar Mario Spasić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading