Dačić: Nije mi jasno zašto taksisti protestuju! Pominju Ružića i Antića jer ne smeju DRUGO IME?

Autor: Tanjug

Vesti

03.10.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SPS-a Ivica Dačić kaže da mu nije jasno protiv koga taksisti protestuju, kao i da ne razume optužbe na račun ministara iz njegove stranke Aleksandra Antića i Branka Ružića, jer taj problem ne spada u njihove resore.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

- Nisam stručan da mogu da prosudim protiv koga oni protesuju. Možda ne smeju da pomenu drugo ime pa sada pominju Ružića i Antića - rekao je Dačić odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa protestima taksista.

Dačić je naglasio da ne zna kakve veze imaju sa tim Ružić i Antić jer to ne spada u njihove resore.

- Neka se meni obrate ako imaju nešto vezano za SPS, ako imaju šta da mi kažu - zaključio je on.

Beogradski taksisti protestuju od ponedeljka sa zahtevom da država zabrani rad prevoznicima koji, kako navode, nelegalno prevoze putnike. Oni tvrde da takvo kršenje propisa dopuštaju ministri državne upraveBranko Ružić i energetike Aleksandar Antić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelenko

03.10.2019 11:12

Zakon o ograničenom broju taksista je protivustavan. Neka taksira svako ko plaća porez.

Odgovori 22 0
milun

03.10.2019 11:24

@Jelenko - Ograničili broj taksista? Pa neka ograniče i broj advokata, broj prodavnica, zanatlija, robnih kuća, tezgi na pijaci za prodaju južnog voća, broj agencija. . . . . . . . . Po ustavu svako ima pravo na rad. Možda je taj zakon zaista protivustavan.

Odgovori 22 0
Nebojša

03.10.2019 22:29

@Jelenko - Apsolutno netacno i to je onda anarhija. Za vreme Tita se znalo u svakom kvartu koliko moze da bude frizera, prodavnica, obucara i slicno bas da bi kogli da svi funkcionisu. Ali bune se oni koji nikome ne daju racun i pricaju o postenju. Hajde da budemo korektni, i da ne pricamo o postenju.

Stršljen

03.10.2019 18:12

Zašto ih spominju,neka izađe i pita ih ako ga baš muči.Ali ja kad ih sve zajedno vidim,vidim zlobicu i uspomene.