Đilasov kandidat grli se s Kurtijem, a Aljbin otvara sezonu lova na Srbe: Malo je tužilaca za ratne zločine, Srbi moraju odgovarati!

Autor: Republika

Vesti

02.10.2019

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov kandidat Nenad Rašić uslikan je zajedno sa kandidatom za kosovskog premijera Aljbinom Kurtijem koji koristi svaku priliku da blati Srbe i tako skuplja političke poene pred izbore na Kosovu.

RepublikaFoto: Republika
Nenad Rašić i Aljbin Kurti na kafici

Kurti je rekao da Kosovo ne duguje Srbiji, ali da ona duguje Kosovu.

- Ništa ne dugujemo Srbiji, ali ona duguje nama. Barem podsećanjem na otvorene rane, ali jedna od mojih glavnih odgovornosti i prioriteta kao premijera biće izlečenje ove rane otvorene celom društvu. Treba povećati broj specijalnih tužilaca koji se bave ratnim zločinima i njihovu profesionalnu i finansijsku podršku. To je zločin nad zločinom, nedostatak pravde za zločin, nedostatak uverenja srpskih zločinaca - rekao je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Dana

02.10.2019 07:34

Srbi treba da sto masovnije izadju na izbore.

Tanja

02.10.2019 07:37

Treba Siptari da se boje liste Srpske jer ona je jedina prepreka za otimanje zemlje.

nadja

02.10.2019 08:00

Kakva sramota kakvih nas sve ima. Netreba se osvrtati na ovakve osobe koji nemaju trunku savesti, najbitnije je da Srbi izadju masovno na glasanje.

Boki

02.10.2019 08:03

Stidi se bruko i sramoto...