SRAMNO! Srbima se zabranjuje ulazak na Kosovo, dok član Bundestaga usred Gnjilana podržava "veliku Albaniju"

Autor:

Vesti

01.10.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji biće održani 6. oktobra i bez obzira što zapadnjačke demokratije ne preduzimaju ama baš ništa da obezbede bar polu-fer izborne uslove, ovoga puta pojedini bahati evropski vlastrodršci su otišli korak dalje, otvoreno se stavljajući na stranu terorista i "velike Albanije!"

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Gazeta Express
Aljbin Kurti i Nenad Rašić

Naime, podrška Šiptarima stigla je iz Nemačke i to od člana Bundestaga Stefana Švarca, koji je ispred svoje Socijaldemokratske partije Nemačke, u maniru najčuvenijih nacista koje je njegova zemlja izrodila, u cilju podrške terorizmu i istrebljenju Srba sa ovih prostora, na predizbornom skupu pokreta Samoopredeljenje u Gnjilanu praktično je otvoreno podržao ideju "velike Albanije".

Posebno je zloslutna činjenica da je Švarc seo odmah uz lidera pokreta i srbomrsca Aljbina Kurtija. Naime, postavlja se logično pitanje da li će u slučaju Kurtijeve eventualne pobede na prevremenim parlamentarnim izborima, šiptarskim teroristima u pomoć doći neke nove pancir divizije, prerušene u vojnike NATO ili "vojske Kosova", kako bi proterali i ono malo preostalih Srba sa Kosova.

Na sve to, kako se ne podsetiti i Srba koji rade ruku pod ruku sa separatistima sa Kosova, otvoreno se stavljajući na njihovu stranu, praveći predizborne spotove na albanskom jeziku i pozivajući Šiptare da glasaju protiv zvanične politike Beograda i Srba sa Kosova koji tu politiku podržavaju, kao što to radi Nenad Rašić, kandidat koalicije "Sloboda" za premijera Kosova.

Rašić, Đilasov "saradnik", a u stvari potrčko zadužen za pitanje "konačnog rešenja" južne srpske pokrajine, poslednjih dana ne propušta priliku da se nađe u društvu Aljbina Kurtija kako bi po nalogu svog tajkunskog gazde iz Beograda, radio na otcepljenu Kosova od Srbije.

A dok Nemci podržavaju Albance usred Kosova i Rašić kupuje albanske glasove gazeći preko svega srpskog, srpskim zvaničnicima se zabranjuje čak i sam ulazak u našu južnu pokrajinu! Pa slobodoljubivost Zapada i njihove "demokratske ideje" u koje se kunu, naročito o nesmetanom protoku ljudi i roba, stvarno predstavljaju krajnje licemerje! Sramota, zaista...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading