PRETNJE GLAVNOM UREDNIKU NAŠEG LISTA: Đilasov sindikalac bi da hapsi novinare

Autor:

Vesti

30.09.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako oni vide borbu za nezavisno novinarstvo. Lideri Saveza za Srbiju prete hapšenjem, čim dođu na vlast, svima čije im se pisanje ne sviđa. Među onima koji su se našli na njihovoj meti je i Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/ Televizija Šabac
Dragan Đilas

Tako je, ničim izazvan, navodni sindikalni lider Željko Veselinović, jedan od čelnika Saveza za Srbiju, čiji je lider Dragan Đilas, zapretio urednicima pojedinih srpskih medija da će se naći iza rešetaka. Uz Lađevića, poimence je naveo i glavnog urednika Informera Dragana Vučićevića i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića.

Foto: Medija centar Beograd
Željko Veselinović

- Ne vidim ništa sporno u Boškovom obećanju Vučićeviću da će biti uhapšen. I ne samo on nego i razni Mitrovići, Lađevići i svi ostali lažni novinari koji godinama lažu, truju, dele narod, pozivaju na linč i zagađuju ovaj prostor i ovu zemlju. 5. oktobra je propušteno, sada ne sme - poručio je Veselinović, inače, najviše upamćen po tome što je premijerki Srbije Ani Brnabić pretio da će je silovati obdareni crnac.

Foto: twitter.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading