Raspada se Savez za Srbiju: Funkcioneri sve otvorenije kritikuju Đilasovu diktaturu

Autor:

Vesti

30.09.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika već odavno upozorava na pisanje medija i najave analitičara, o tome kako se u Savezu za Srbiju sprovodi diktatura od strane Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: twitter.com/Ivan Krstić Krcko
Ivan Krstić Krcko

Ovo potvruđuju i funkcioneri stranka koje su članice Saveza za Srbiju. U poslednje vreme, takvih objava na društvenim mrežama je sve više. 

Tako je član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić Krcko, na društvenoj mreži Tviter izrazio svoje negodovanje zbog otvorene tiranije koju sprovode Đilasovi botovi. On je u svom postu napisao:

- Botovi @SavezZaSRB su opasniji nego SNS botovi. Etiketiraju svakoga ko ne podržava Djilasa i njegovu fantomsku stranku. Odmah dobijemo etiketu Vucicevih saradnika. E sad da vam kažem: Nosite se i vi i svi koji to mislite u tri lepe....

 

 

Ovakvim istupima samih funkcionera iz Saveza za Srbiju pokazuje kakva se politika sprovodi u okviru ove organizacije. Zaključak koji je izneo Ivan Krstić, gde svoje "saborce" tera u... (znamo svi gde), jasno govori koliki se revolot protiv Dragana Đilasa među njegovim redovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Rados

30.09.2019 08:51

Dugo su i trajali.

Deki

30.09.2019 08:53

Ништа се друго од њих и не очекује!

hana

30.09.2019 08:55

Raspad koji je bio očigledan.

Dušan

30.09.2019 08:55

Otvoreni sukob zbog liderske pozicije tj. borba za veći deo kolača. Užas!