Radoslav Marjanović: Očekivamo da je Bastać protiv izgradnje metroa!

Autor: Republika

Vesti

29.09.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda oglasio se saopštenjem povodom sramnih "performansa" Đilasovih saradnika.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

Prenosimo vam saopštenje u celosti:

Ništa pametnije nismo ni mogli da očekujemo od Đilasovog predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća osim da bude protiv izgradnje metroa.

Sasvim je logično da od odlazećeg predsednika opštine Stari grad, koji je do sada svaki peti dinar iz budžeta opštine umesto na Starograđane potrošio na Đilasove stranačke aktiviste, čujemo da je protiv dogovora Republike Srbije, Grada Beograda i Narodne Republike Kine o izgradnji metroa.

Do sada se pokazalo da sve što je dobro i u interesu Beograđana nije dobro za Dragana Đilasa i Marka Bastaća.

Bastaćev šef Dragan Đilas je prvi put metro obećao Beograđanima u decembru 2008, drugi put u maju 2010. i treći put početkom 2012. godine. Ceo svoj mandat je lagao građane da će izgraditi metro, a nije bio u sposoban da pripremi ni plansku dokumentaciju, ni projekat za izgradnju metroa.

Umesto u nekoliko navrata obećavanog metroa najgori gradonačelnik u istoriji Beograda Dragan Đilas je Beograđanima ostavio dug od 1,2 milijarde evra, ali je zato tokom svog mandata svojim kompanijama obezbedio 619 miliona evra prihoda što mu je i bio primarni interes bavljenja politikom. Za Beograđane ga je baš bilo briga.

Za razliku od Dragana Đilasa koji se bestidno obogatio baveći se politikom, za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku građani su na prvom mestu. Zbog toga ćemo tokom ovog mandata započeti dugo očekivanu izgradnju metroa i u tome nas neće sprečiti politički ekstremisti iz Saveza za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading