Šutanovac razvalio Boška: Cirkuzant preti pripadnicima LGBT po Čačku

Autor: Tanjug

Vesti

28.09.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik i funkcioner Demokratske stranke Dragan Šutanovac napao je lidera Dveri Boška Obradovića zbog, kako je naveo, pretnji upućenih LGBT zajednici u Čačku.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Šutanovac

- Ne možeš da osudiš pajaca Šešelja što preti šišanjem po Srbiji a da prećutiš cirkuzanta što preti LGBT po Čačku! Jednostavno, sve ili ništa - napisao je Šutanovac, čija je DS, baš kao i Dveri, u Savezu za Srbiju.

Inače, Šutanovac nije jedini demokrata koji je otvoreno kritikovao Obradovića. To je uradio i Balša Božović, o čemu je Republika.rs već pisala.

- Izjave predsednika Dveri o ljudskim pravima čine jasnom činjenicu da se politička organizacija sa takvim stavovima ne može boriti za poštovanje fundamentalnih vrednosti i sloboda - izjavio je Božović za beogradske medije i dodao da je poštovanje tih vrednosti i sloboda preduslov stvaranja moderne i evropske Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milutin

28.09.2019 19:31

Idi topi tenkove i ćuti lopurdo.

Golas

29.09.2019 07:59

Nije mi Sutanovac bas simpatican, ali ovaj put je u pravu!