Stefanović u Trgovištu: Država brine o zaposlenima u MUP

Autor: Tanjug

Vesti

27.09.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Trgovište, gde je sa policijskim službenicima razgovarao o stanju bezbednosti u ovome mestu i uslovima njihovog rada.

RepublikaFoto: MUP
Stefanović se pozdravlja sa policajcima

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da radi na unapređenju uslova kroz dalju nabavku vozila, opreme i tehnike.

Ministar je rekao da država brine i o poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih istakavši da će pripadnici MUP sa novembarskom platom dobiti povećanje zarada.

Stefanović je policijskim službenicima poručio da od njih očekuje maksimalno zalaganje i još bolje rezultate u borbi protiv svih vidova kriminala i zaštiti bezbednosti građana.


Tokom posete Trgovištu, potpredsednik Vlade razgovarao je i sa predsednikom opštine Nenadom Krstićem i njegovim saradnicima o daljim investicijama u putnu i komunalnu infrastrukturu i stvaranju uslova za bolji život građana ovog kraja Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Miki

27.09.2019 16:22

Dobro je sto je drzava obratila paznju na Trgoviste, krajnje je vreme da se zaustavi devastacija, depopulacija i senilizacija ovog podrucja.

Predrag

27.09.2019 16:50

Svakodnevno se modermnizuje nasa policija ,sto rezultira sve manjem broju krivicnih dela.

Helena

27.09.2019 17:03

Drzava mora i treba da brine o njima.

nela

27.09.2019 19:12

Policija i treba da bude u prvom redu i da se o njoj više brine.