Popović Ivković raskrinkala najnovije laži iz opusa laži Đilasovog Saveza za Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković večeras je razotkrila najnoviju iz opusa laži Đilasovog Saveza za Srbiju! Kako je objavila, MUP niti je nabavio, niti nabavlja nijedan jedini "rejndz rover diskaveri", niti je uzeo na poklon niti uzimao u kompenzaciju.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

Očajna opozicija, bez ikakve podrške naroda, pokušala je i danas da plasira potpunu izmišljotinu ne bi li diskreditovala ministra policije Nebojšu Stefanovića. Tako se danas pokušao istaći Zdravko Ponoš, general Vuka Jeremića, koji je u pokušaju da smisli bolju laž od prethodnih koje je ovaj Savez plasirao i koje su sve do jedne razotkrivene kao čiste manipulacije. Ponoš je tvrdio da preduzeće GIM nabavlja za MUP 49 pomenutih džipova, razmaštavao i da je to poklon i da je po sredi kompenzacijski posao.

Međutim, Popović Ivković je na svom tviter profilu razotkrila da se naravno radi o potpunoj nebulozi Saveza na, koji očigledno više ne znaju kud udaraju u svom očaju što ih narod u Srbiji neće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Nikoletka

26.09.2019 20:15

Sta je tesko raskrinkati najteze izrecene lazi.

gavro

26.09.2019 20:34

Ja neznam kada je uopste Djilas nekada rekao 1% istine.

Ema

26.09.2019 20:45

Opozicija laze cim zine. To vise nikog ne cudi!

Mirjana

26.09.2019 20:45

Toliko nisko padaju sa svim svojim providnim lazima.