Marjanović: Kad bi se pljačkaši dočepali vlasti Srbija bi propala, a novinari završili iza rešetaka!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović osudio je primitivizam Boška Obradovića upućen uredniku "Informera" i naglasio da bi Srbija vođena takvim "političarima" bila osuđena na propast, a novinari na zatvor.

RepublikaFoto: Republika
Radoslav Marjanović

- Najnovije primitivne pretnje koje je Boško Obradović uputio glavnom i odgovornom uredniku dnevnih novina "Informer" Draganu J. Vučićeviću su za najoštriju osudu svakog političkog aktera, novinarskog udruženja i šire javnosti. 

Fašističke pretnje Boška Obradovića dokaz su da je Savez za Srbiju predvođen Draganom Đilasom postao utočište frustriranih, ostrašćenih, bezidejnih i bolesno ambicioznih političkih ekstremista koji su spremni na sve samo da se dočepaju vlasti i fotelja i to bez izbora i podrške naroda. 

Kao što je bahato i primitivno Dragan Đilas pretio otkazom policajcu koji je ispravno obavljao svoj posao, isto tako danas bahato, osiono i primitivno Boško Obradović preti zatvorom novinarima koji obavljaju svoj posao. 

Samo na ovom primeru možemo videti kako bi izgledala Srbija da se kojim slučajem Dragan Đilas i Boško Obradović dočepaju vlasti. Srbija bi ponovo bila opljačkana, a novinari po zatvorima. 

Srbija je uvek bila slobodarska zemlja u kojoj fašističke metode i fašizam nikada nisu imali podršku u narodu, tako je i danas. Upravo to je ono što najviše nervira Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića koji nikada neće imati podršku pristojne i većinske Srbije koja se otarasila lopovskog jarma i nikada im neće dozvoliti da se nasilno i bez izbora vrate na vlast - ističe Marjanović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Vladimir

26.09.2019 11:08

Kad bi se Đilas i Obradović kojim slučajem dokopali vlasti u Srbiji bi bio opšti haos i rasulo,tek bi se onda bahatili i divljali.

ceca

26.09.2019 11:13

Srbija vođena SzS-om bila bi osuđena na propast, a novinari na zatvor

Ivana

26.09.2019 11:17

Oni mogu samo da prete. Narod nije ni naivan, ni glup i jasno je da za sadasnju opoziciju vlast moze da bude samo pusta zelja.

Petar

26.09.2019 11:18

Ponasanje opozicije je sve gore,oni samo zele da uniste ovu zemlju,srecom narod vidi sta oni rade i nece im dati priliku za to!