(FOTO) Dačić se sastao sa ministrima Dominikanske Republike i Maroka

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se, Mna marginama generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, sa ministrom inostranih poslova Dominikanske Republike Migelom Vargasom Maldonadom i ministrom inostranih poslova Kraljevine Maroko Naserom Buritom.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

Na sastanku je zajednički ocenjeno da su bilateralni odnosi dobri i da postoji veliki prostor za unapređenje saradnje u brojnim oblastima. Ministri su konstatovali da je potrebno intenzivirati međusobni političkog dijalog. 

Ministar inostranih poslova Maroka i ovom prilikom potvrdio je čvrst i principijelan stav Maroka u vezi sa pitanjem KiM i pozvao je šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića da uskoro poseti Maroko.

Ministar inostranih poslova Vargas Maldonado prihvatio je poziv šefa srpske diplomatije da u narednom periodu poseti Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading