Supruga Olivera Ivanovića: Rada Trajković bi da se vrati u politiku preko stradanja nevinog čoveka

Autor: novosti.rs

Vesti

26.09.2019

09:45

"Sramno je i licemerno što Rada Trajković počinje kampanju stojeći na mestu na kojem je Oliver ubijen i tako pokušava da prikupi jeftine političke poene."

ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Milena Ivanović

Ovako je Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, u sredu reagovala na potez članice koalicije Srba na KiM "Sloboda" koja je u izbornu trku krenula sa mesta ubistva Ivanovića.

- Odlično znam šta je moj suprug mislio o Radi Trajković koja pokušava da se promoviše i vrati na političku scenu preko stradanja nevinog čoveka - rekla je Ivanovićeva za "Kosovo onjaln". - O tome ne bih da govorim, jer ne želim da kvarim sećanje na supruga i da mu remetim mir. Poručujem joj da vodi računa da ne pređe granice, jer svi dobro znamo u kakvim su odnosima bili i za to postoje dokazi. Mnogi ljudi mogu da posvedoče o tome. Vreme je da prestane da koristi stradanje Olivera za političku promociju.

youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

Trajkovićeva je rekla da je "ubiti čoveka samo zato što je govorio, veliki zločin", kao i da "oni koji su osumnjičeni za ubistvo imaju zaštitu i od predsednika Aleksandra Vučića".

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović pitala je Trajkovićevu gde je bila dok je Ivanović bio u pritvoru.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading