Ustaša Škoro napao Vučića, od odgovora predsednika Srbije još mu zuji u ušima

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam ja spalio Škorove kuće, ali "vukovarski garavi" su spalili mnoge kuće u poslednjem ratu, a među njima i kuće Vučića", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovor na tvit hrvatskog predsedničkog kandidata Miroslava Škora.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Na pitanje novinara da prokomentariše tvit Škora o tome kako je bolje da bude "pevač, nego dostavljač ratnom zločincu", Vučić je rekao da njemu ne smeta to što Škoro peva, već što ne čita i ne poznaje istoriju.

Skoro je, naime, na tviteru objavio sliku iz Srpske radikalne stranke, na kojoj je Vučić sa kutijom sa izbornim materijalom, uz komentar da je bolje što je pevač, nego da ima veze sa zločincima.

- Škoro bi trebalo da zna, kada već govori o zločinima i zločincima, da nisam ja spalio Škorove kuće, ali da ''vukovarski garavi'', kako su ih Hrvati nazivali , jesu spalili mnoge, a među njima i kuće Vučića u poslednjem ratu - navodi srpski predsednik.

 

 

- Nikada zbog toga ne kukam, već ih pitam hoćete li da govorite o budućnosti? Oni bi da govore o tome kako su mi spaljivali kuće, oni bi da pričaju kako su mi pobili porodicu od 1941. pa nadalje. Niti sam ja to radio sa njima, niti je neko od mojih sa njima to radio - podvukao je Vučić.

Navodi i da se on na takve komentare iz Hrvatske navikao, i da je zadovoljan što oni danas vide snažniju Srbiju, sa kojom ne mogu da se "sprdaju" kako do pre neku godinu.

- Mislim da i građani Srbije to primećuju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Helena

25.09.2019 16:53

Odlican odgovor.

Jana

25.09.2019 16:54

Antisrpska histerija nikad ne prestaje,tamo nema ni jednog politicara a da nije zadojen ustastvom.

nikola

25.09.2019 17:41

Nije valjda Kolinda poslala ovog da pljuje umesto nje???Znaci, i dalje nas ne cene???

Zora

25.09.2019 18:41

Ako mu je rekao. Ima covek argumentovanu repliku na svaku glupost koju oni izgovore.