Vredno priznanje za predsednika: Vučiću povelja grada Bijeljine

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2019

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u utorak uveče dodeljena je Povelja grada Bijeljine iz BiH za izuzetan doprinos razvoju infrastrukture u Semberiji, pre svega, izgradnjom auto-puta koji će unaprediti život u čitavom regionu.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Povelju je primio generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, koji je podsetio da je Vučić jedan od inicijatora infrastrukturnog povezivanja Srbije sa Republikom Srpskom, ali i celom BiH, prenela je RTRS.

- Uveren sam da auto-put neće samo odvoditi ljude iz Bijeljine, nego će ih ovde i dovoditi, kako zbog ekonomije i posla po čemu je ovaj grad jedan od prvaka u Republici Srpskoj, tako i zbog lepota same Semberije - rekao je Selaković na svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana grada koji je ustanovljen u znak sećanja na prvo oslobođenje od fašistickog okupatora u Drugom svetskom ratu.

Gradonačelnik Mićo Mićić zahvalio je predsedniku Srbije za veliki doprinos realizaciji razvojnih projekata u Bijeljini i Semberiji.

- Naše je opredeljenje da Bijeljina bude grad budućnosti. Povezivanje auto-putem sa Koridorom 10, odnosno sa Srbijom, Sarajevom i Banjalukom, za nas će biti novi prozor u svet i ogroman zamajac u razvoju grada - rekao je Mićić.


Na svečanosti upriličenoj u Centru za kulturu "Semberija" uručena su gradska priznanja zaslužnim građanima i kolektivima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading