Pokret socijalista: Ðilas je uvredio rektorku, ne Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

24.09.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista (PS) najoštrije je osudio izjavu jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa da je "sramota" da predsednik Srbije Aleksandar Vučić vređa rektorku Beogradskog univerziteta Ivanku Popović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

- Onaj ko je zaista uvredio i ponizio rektorku Ivanku Popović jeste upravo Dragan Đilas, tako što joj 15 dana nije dozvolio da uđe na svoje radno mesto. Nije sramota reći istinu, ali braniti profesoru da uđe na svoje radno mesto jeste ogromna sramota, baš kao što je sramota opljačkati Srbiju, pretiti policajcima otkazom jer rade svoj posao, psovati majku neistomišljenicima ili tući vlastitu ženu pred decom - navodi se u saopštenju PS.

 

 

Ta stranka, članica vladajuće koalicije, ističe da "za bahatog Đilasa i dosovce institucije u Srbiji nemaju nikakvu vrednost i značaj, misle da mogu u njih da upadaju kad god požele".

- Dragan Đilas i njegove pristalice su od Rektorata napravili svoj izborni štab, 15 dana Đilasovi aktivisti ucenjuju studente i profesore, 15 dana Lutovac, Bastać, Obradović i Miljuš donose sendviče Đilasovim aktivistima u Rektorat, a to jeste prava sramota i bruka - zaključuje se u saopštenju PS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
mojemaleno

24.09.2019 20:46

Skandalozno je ovo sto opozicija radi, ovo je cisto bezakonje.

nervozna_mala

24.09.2019 20:47

Djilasu ce se cela ova prljava kampanja obiti o glavu, samo je pitanje momenta.

Ron

24.09.2019 20:57

Sramota je da Djilas koristi blokadu Univerziteta da bi dosao do nekih sitnih politickih poena.

Nina

24.09.2019 21:10

Djilas vredja svakog ko nije na njegovoj strani.