DUG PUT OD VELJE ILIĆA DO ĐILASA: Boškić 13 se kao svaka starleta okreće kako vetar duva i traži bogatog sponzora!

Autor: Republika

Vesti

24.09.2019

12:06 >> 12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rijaliti političar Boškić 13 nema kredibilitet više ni u svom najbližem okruženju u Čačku, a posebno nema kredibilitet da kritikuje predstavnike vlasti i najbliže saradnike Aleksandra Vučića kao što je ministar Nebojša Stefanović", rekao je Bratislav Jugović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

Bratislav Jugović tvrdi da je nekadašnji potrčko Velimira Ilića godinama kao i svaka starleta menjao svoje stavove i svoju politiku, od odlaska na Krim i zaklinjanja u "majku Rusiju" do učestalih druženja s Metjuom Palmerom i odricanja od čvrstog saveza Srbije i Rusije.

On je dodao i da je jedini savez kojeg se Boškić 13 neće odreći Savez za još bogatijeg Đilasa.

- Boškić 13 nije nezadovoljan drastično umanjenom podrškom u biračkom telu, zato što mu je kao i svakoj političkoj starleti važno da ima nepristojno bogatog sponzora. Gubitak podrške pristojnih građana zamenio je nepristojno bogatim gazdom. Dugačak je bio put od Velimira Ilića do tajkuna Đilasa, isplativ za Boškića 13 i neisplativ samo za građane Srbije koji su ga uzalud podržavali - nastavio je Bratislav Jugović.

Jugović je naveo i da je, kako on naziva Boška Obradovića, Boškić 13 proneverio velika nadanja nacionalno orijentisanog biračkog tela, ali nikada nije izneverio Dragana Đilasa, još od vremena, kada je Đilas bio gospodar Beograda, svih medija u Srbiji i ekskluzivni uvoznik rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Jana

24.09.2019 12:16

Bosko se okrece kako vetar dune.

tale

24.09.2019 12:29

ipak se tu vrte velike pare, zašto ne iskoristiti

Nikola

24.09.2019 12:32

pa njima su jedino bitne pare, boli njih uvo za građane Srbije.

Deki

24.09.2019 12:45

Е,Бошкић,на шта си спао!!!