(VIDEO) Milovanović: Postoji potvrda sprege između OVK ubica i Amerikanaca na Kosovu

Autor: Pink, Republika

Vesti

23.09.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, govoreći o vesti da je prvi sudija UNMIK-a Krister Karphamer otkrio da je ubicu Olivera Ivanovića obučila CIA i da ga štite Amerikanci, kaže da je Karpahamer do detalja otkrio kako je funkcionisala sprega između američke baze i terorista.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Saša Milovanović

- On se sada kaje što nije imao više snage da uradi stvari za pravdu, a to je da ovaj Ejupi koji je postavio 100 kilograma eksploziva, aktivirao sa još jednim ubicom i ubio 12 ljudi kod Podujeva, među kojima i dete. Kada je on bio procesuiran vršeni su prvo pritisci Albanaca prema njemu (sudiju), a kada on to nije hteo da čuje, onda su došli Amerikanci i odveli ga (Eljupija) u bazu, a odatle znamo da je “pobegao” iz Bondstila – kazao je Milovanović za Novo jutro TV Pink.

Kako dodaje, postoji potvrda sprege između OVK ubica i Amerikanaca na Kosovu, koji su ih štitili.

- Postoje ozbiljni dokazi i čvrste indicije o Ejupijevoj umešanosti. Mene posebno nervira što se ubistvo Olivera Ivanovića politizuje. Gledao sam juče nekakve emisije na šifrovanim televizijama gde neki šifrovani novinari koji dobijaju iz stranih ambasada te papire i šatro se bave istraživačkim novinarstvom nešto su istražili i pričaju niz nebuloza – naveo je Milovanović i dodao:

Oni su došli do nivoa da su u stanju da ženu pokojnog Olivera Ivanovića stave na stub srama zato što ona ima da kaže šta je istina. Ako ona kaže šta je istina, a ta istina se njima ne sviđa, ona postaje bot, sendvičarka, a druge stvari ne smem ni da kažem.

Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije, kaže da su od ubistva Olivera Ivanovića krenuli sporadični incidenti i medijska kampanja gde se mogućnost dogovora svakim danom do danas urušavala i stvarao se ambijent sve više neprijateljski između Albanaca i Srba.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Dejan Miletić

- Ta tendencija je meni vrlo indikativna. Nije bilo razloga da se Srbija bavi Oliverom Ivanovićem na negativan način, a to potvrđuje i njegova supruga i ulazak na listu partije Olivera Ivanovića. To da je moguće da je neko prikrio ubistvo Olivera Ivanovića je gotovo izvesno jer međunarodna zajednica nije želela da zajedničkim snagama rešavamo to – smatra Miletić.

Više o ovim temama možete saznati u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading