Orlić: Političko orgijanje ispred Vesićeve kuće organizovali su huligani po prirodi i lopovi po navici!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.09.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda Vladimir Orlić komentarisao je danas okupljanje grupe pristalica SzS ispred kuće Gorana Vesića, uz poruku da se "Dragan Ðilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

Orlić u saopštenju koje je dostavljeno medijima tvrdi da je SzS prihvatio fašističke ideje i "vrednosti" Boška Obradovića i da su sada, kako kaže, krenuli da političke protivnike "fizički ugrožavaju, vrebaju po kućama i da nasrću na tuđe porodice".

- Političko orgijanje ispred kuće Gorana Vesića organizovali su ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici - kaže Orlić i poručuje da nikoga u SNS nisu uplašila njihova vešala, motorne testere i duge cevi kojima su pretili.


Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, zaključuje, stoji narod, a ko ima narodnu podršku - ne povlači se i ne uzmiče nikada pred kukavicama iz SzS željnih para i vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Tanja

22.09.2019 18:19

Đilas i njegova podrška su samo za ovako nešto i sposobni.

M Novosel

23.09.2019 05:05

@Tanja - Tanja:Na takav način se Điki neće nikada dočepati vlasti.

Nikoletka

22.09.2019 18:19

Bas tako. Nema tu elemenata ni jedne druge primese sem Djilasove prazne ,lopovske i nasilne politike.

Darko

22.09.2019 18:23

Da su opozicionari nešto učinili za ovu državu tokom svoje vlasti, ne bi imali razloga da napadaju svoje političke suparnike.