Ekskluzivno otkrivamo: Predsednik Vučić obišao u Urgentnom brutalno prebijene novinarke Pinka!

Autor:

Vesti

16.09.2017

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras u Urgentnom centru brutalno prebijene novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić izrazio zabrinutost zbog nečovečnog napada na novinarke TV Pink

Vučić je želeo lično da se uveri  u kakvom su stanju pretučene novinarke i da im pruži podršku uz obećenje da će počinioci ovog gnusnog napada biti najstrože kažnjeni.

Direktor Urgentnog centra obavestio je šefa države da su obe novinarke zadržane u bolnici, Uzelčeva sa teškim telesnim povredama i potresom mozga, a Dragovićeva sa lakšim telesnim povredama.

"Muškarčine" nasrnule na žene

Podsetimo, danas su ispred zgrade Pinka protestovale pristalice Dveri, predvođene liderom pokreta Boškom Obradovićem i predsednikom Opštine Čajetina Milanom Stamatovićem. Tom prilikom "dveraši" su primeni brutalnu silu, i to protiv dve žene, novinarke - Gordane Uzelac i Mare Dragović.

Pristalice Dveri  su Uzelčevu udarili u glavu, posle čega je ona pala na beton i ozbiljno se povredila, pa je morala da interveniše i lekarska ekipa. Nedugo zatim oni su s leđa napali Dragovećevu i udarili je u potiljak. Obezbeđenje Pinka je moralo da reaguje i unese novinarku u zgradu.

- Kolega i ja smo stajali ispred vrata, moglo se naslutiti da sve ide u tom pravcu. U jednom trenutku smo videli da Goca leži sklupčana na pločniku i uneli su je u zgradu, mi smo se pomerili ka ogradi, a onda sam osetila jak udarac u glavu - istakla je Dragovićeva.

Digla se Srbija

Protiv ovakvog brutalnog nasilničkog postupka ubrzo se digla cela Srbija, negodovale su javne ličnosti, zatim novinska udruženja UNS i NUNS, kao i mnoge političke stranke, tražeći da počinioci budu privedeni pravdi što pre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Milan

16.09.2017 20:56

Vucicev postupak za svaku pohvalu.

Odgovori 2 14
Nemanja

16.09.2017 21:01

Gest predsednika vredan postovanja.

Odgovori 2 12
Mila

16.09.2017 21:17

Ovo sto su danas uradili na protestu je za veliku osudu.

Odgovori 1 10
ivanjan

16.09.2017 21:20

Svaka cast,predsednik svakom ukaze postovanje i paznju.

Odgovori 3 14