Pokret socijalista: Jeremić napada Stefanovića da bi sakrio svoje lopovluke

Autor: Tanjug

Vesti

20.09.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista (PS) optužio je danas lidera opozicione Narodne stranke i bivšeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića da napadima na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića nastoji da prikrije svoje veze s međunarodnim kriminalcima.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Vuk Jeremić nikada nije objasnio kakve su njegove veze s međunarodnim lopužama i osuđenim kriminalcima Patrikom Hoom i Tidijanom Gadijom, niti je objasnio za šta su mu davali milione. Zato mu je i potrebno da blati ministra Stefanovića i napada Srbiju - kaže se u saopštenju te članice vladajuće koalicije na čijem je čelu ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Kada (jedan od lidera opozicije Dragan) Đilas govori o slobodi, onda je jasno da je počela istraga o pljačkama na RTS-u, kada Jeremić napada ministra policije, to je znak da Nebojša Stefanović radi dobro i da postavlja nezgodna pitanja - zaključuje PS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Kica

20.09.2019 21:03

Jeremic o postenju??? On ne zna sta je to!

M Novosel

21.09.2019 05:26

@Kica - Kica:Jeremić je poslednji koji treba da upotrebljava reč poštenje.

marina8

20.09.2019 21:10

Вук Јеремић не може да сакрије своје преваре и лоповлуке.

Tina

20.09.2019 21:15

Pokusava da se sakrije, ali mu ne uspeva!