EKSKLUZIVNO: Dačić otkriva detalje ponude da izda Vučića

Autor:

Vesti

18.09.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefovi opozicije, kao i ljudi bliski liderima Saveza za Srbiju, tražili su da izdam Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, otkriva Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova. Lider Socijalističke partije Srbije, koji je i koalicioni partner naprednjaka već sedam godina, kaže da mu nije bilo teško da odgovori na takvu ponudu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivica Dačić

Ovako započinje razgovor za Srpski telegraf ministar spoljnih poslova i potpredsednik vlade Ivica Dačić. A u štampanom izdanju ekskluzivno saznajte šta su opozicionari nudili Dačiću.

Misterija koja je obavila ubistvo Jelene Marjanović biće ekranizovana. Već se raspravlja o tome i ko bi mogao da preuzme glavne uloge u ovoj seriji koja će zasigurno osvojiti srca publike zbog toga što je tragična smrt pevačice privukla ogromnu pažnju javnosti tokom istrage i suđenja. Trenutno se spekuliše da bi par Vuk Kostić i Tanja Savić mogli da iznesu ovu priču.

Povodom ove situacije oglasio se i Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene, koji nije izrazio reči odobrenja za ovaj projekat.

Iznenadan smrt Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, šokirala je njegovu porodicu i prijatelje. Ali, Gagi Đogani u celoj tragediji vidi i upliv sila nad kojima obični čovek nema kontrolu.

U Minhenu se večeras igra utakmica prvog kola Lige šampiona između Bajerna i Crvene Zvezde, a navijači beogradskog kluba su napravili atmosferu kakvu će Nemački fudbal pamtiti dugo vremena.

Svet bi mogao da nestane u sekundi! Simulacija nuklearnog rata između dve najveće sile, Rusije i SAD, bi mogao usmrtiti 100 miliona ljudi.

Našim dragim čitaocima, uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, poklanjamo dodatak "Ruski lekar" jer brinemo o tome kako se osećate. 

Sve ove informacije kao i još puno korisnih i zanimljivh priča pročitajte u štampanom izdanju Srpskog telegrafa, dodatku "Ruski lekar", kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. 9. 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading