Handanović: Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove!

Autor: pink.rs

Vesti

18.09.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović ukazao je na jedan od mnogobrojnih propalih projekata Dragana Đilasa, najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda, od kog Beograđani nisu imali nikakvu korist, ali Đilas, njegovi bankovni računi i firme jesu.

RepublikaFoto: pink.rs
Damir Handanović

Prema rečima Handanovića građani Beograda i Srbije se pitaju gde je nestao novac građana, 600 hiljada koliko je potrošeno na kulu od kartona od koje građani nisu imali nikakvu korist.

- Kako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama, najbolje se može opisati kroz projekat replike Terazija koju su građani platili milione evra, a da nisu imali nikakvu korist. Pitam Đilasa gde su njegovi propali projekti i u čijim džepovima je završio novac građana - upitao je Handanović i dodao:

RepublikaFoto: pink.rs

- Ova kula od kartona koja je nekada bila na ovom mestu, a koja je trebala da služu za kulturne manifestacije preskupo je plaćena, a od nje nije ostalo ništa. Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove - smatra Handanović.

Za razliku od vremena vlasti Dragana Đilasa, projekte koje danas realizuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka služe građanima, i tim projektima se razvijaju i Beograd i Srbija.

RepublikaFoto: pink.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading