Simić šokiran izmišljotinama Rade Trajković: Plaćeno joj da širi laži o mafiji na Gazivodama!

Autor: Republika

Vesti

18.09.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić danas je najoštrije osudio tvrdnje predstavnice koalicije "Sloboda" Rade Trajković da se u Centru za ekologiju i razvoj sporta i u Centru Crvenog krsta na Gazivodama nalazi, kako je rekla, "mafija" čiji je zadatak zastrašivanje Srba uoči izbora zakazanih za 6. oktobar.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Igor Simić

Simić je podsetio da su mediji na severu KiM proteklih dana izvestili o tome da se ovaj objekat na Gazivodama koristi za smeštaj mladih na terenskoj nastavi, a da je Trajković za prištinsku redakciju Radija Slobodna Evropa izjavila da ima informacije da je "grupa ljudi bliska mafiji, ili sama mafija, dospela kod jezera (Gazivoda), u Ekološki centar", sa ciljem "zastrašivanja Srba".

- Nije prvi put da se Rada Trajković služi lažima.Ovo što je uradila u albanskim medijima, to ne dolazi iz njene glave, to je naručeno i najverovatnije plaćeno - kazao je Simić.

Takva Rada Trajković, dodao je on, želi da dobije podršku Srba da bi mogla da napada državu Srbiju i srpske institucije koje opstaju na prostoru Kosova i Metohije.

Simić je podsetio da se Centar za ekologiju i razvoj sporta i Centar Crvenog krsta na Gazivodama, inače, koristi za namene za koje je i izgrađen, i da trenutno u njemu, kako su proteklih dana zabeležili mediji na severu KiM, na višednevnom edukativnom seminaru "Čuvari prirode" boravi tridesetak studenata Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i svršenih srednjoškolaca iz tog grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
aca

18.09.2019 11:29

Rada se prodala Siptarima, tacnije Haradinaju i ona radi sve u njihovom interesu!

Miki

18.09.2019 11:30

Rada Trajkovic zeli lazima dobiti podrsku Srba na KIM i tako ugroziti institucije RS na Kosmetu.

Helena

18.09.2019 11:32

Taman pomislis da ne moze da te sokira kad nas opet sokira.

Lek Galenika

18.09.2019 11:33

Nije prvi put da se Rada Trajković služi lažima.Ovo što je uradila u albanskim medijima, to ne dolazi iz njene glave, to je naručeno i najverovatnije plaćeno - kazao je Simić.