Vučić o upadu u Rektorat: Uspeli su pristalice da okrenu protiv sebe

Autor: Tanjug

Vesti

17.09.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su svojim "čudesnim delovanjem", da okrenu protiv sebe sve ljude koji demonstriraju, a svi su bili na njihovoj strani, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa blokadom Rektorata.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Čestitam im, alal vera, majstori. Uspeli ste nešto što ja nisam za sedam godina teškog i napornog rada. Hvala vam i nastavite sa tim - rekao je Vučić, upitan kako vidi situaciju sa blokadom pod kojom su studenti iz inicijative "1 od 5 miliona".

Na konstataciju da se danas ispred Rektorata pojavio predsedavnik SzS Boško Obradović, a ranije i Zoran Lutovac i Marinika Tepić, Vučić je rekao:

- Što se tiče Obradovića, Lutovca i Marinike Tepić, ''čuvenih studenata'' - ništa novo.

Novo je, primećuje, što je među studentima i "jedan u bermudama, od 30 godina, koji je ranije preskakao ogradu" kod Predsedništva Srbije.

- Kažu - mi smo studenti. Evo, ja ću sad da budem student i da upišem još neki fakultet... A moju Milicu ću da pošaljem da demonstrira u jaslicama. Ona ima 17 godina i taman je za jaslice, kao i ovi za fakultet... i onda dođe veliki fakultetski stručnjak Boško Obradović da nam on sve objasni... - ironizirao je Vučić.

Upitan da li je u pravu Jovo Bakić da se radi o "stranačkom povlađivanju", Vučić je odgovorio da ne zna šta je Bakić rekao, ali da je to svakako očigledno.

Čemu histerija oko Trga?

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom kritika na račun zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u vezi sa ispravkama na Trgu republike, da je Vesić reagovaokako je trebalo, jer nije želeo da gura stvari pod tepih.

Problem u nervozi političkih protivnika, jer moraju da nađu krivca za svoju nesposobnost da ponude bilo kakvu politiku, dodao je Vučić.

Vučić je na pitanje o Vesiću, rekao da vidi neviđenu kampanju i hajku na sve što se radi u gradu, u kojem se, kaže, vide velike promene.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

- Čemu histerija u vezi sa Trgom republike? Da li država daje neki dinar više zbog toga što je neko u projektovanju ili zivođenju napravio grešku? Ni dinara više. Radiće se mesec dana duže, ispraviće se - rekao je Vučić.

Kako je rekao, Vesić posao je bio da im istog sekunda zapreti menicom, što je on i uradio, ispravno reagovao i nije želeo da gura stvari pod tepih, kao ni gradonačelnik Zoran Radojičić.

- Da li je uradio šta treba? Jeste. Da li je grad potrošio dinar više? Nije - rekao je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mina

17.09.2019 12:28

To sto su okrenuli pristalice protiv sebe je rezultat njihovog ludila i lose politike.

Helena

17.09.2019 12:46

To mogu samo oni.

Jana

17.09.2019 12:47

Obradovic je dosao da radikalizuje protest.

milka

17.09.2019 13:14

Xxaxaxaxa...ostali su i bez onih 10 glasaca.