Marjanović: Očigledno je da Bastaću i Ðilasu smeta što Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na Trgu

Autor:

Vesti

13.09.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je da je očigledno da predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i Draganu Ðilasu smeta što grad Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na kolovozu na Trgu Republike i da se to uradi o trošku izvođača radova.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

- Očigledno je da odlazećem predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i Draganu Đilasu smeta što grad Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na kolovozu na Trgu Republike od strane izvođača radova i što grad insistira da se to uradi o trošku izvođača radova.

Smeta im, jer se upravo na ovom primeru vidi da je gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom odgovorna prema svakom dinaru grada Beograda i Beograđana za razliku od Dragana Đilasa i Marka Bastaća.

Podsećam javnost da su u vreme Dragana Đilasa dodatni radovi i ispravke samo na mostu na Adi plaćeni 39 miliona evra iz budžeta, a da je odlazeći predsednik opštine Stari grad uspeo da finansijski upropasti SRPC "Milan Gale Muškatirović" napravivši dug od preko 100 miliona dinara, kao i da je iz budžeta opštine potrošio 167 miliona dinara na firme za čišćenje preko kojih plaća odbornike, aktiviste i huligane za svoje destruktivne akcije.

Za razliku od najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda Dragana Đilasa, odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, koji su građanima ostavili samo dugove, gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom će nastaviti kao i do sada da odgovorno upravlja novcem građana Beograda , da realizuje brojne i važne infrastrukturne projekte kako bi Beograd svakog dana bio bolji, lepši i uređeniji za život svih Beograđana - stoji u saopštenju Radoslava Marjanovića, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading