Vesić: Stefanović ima nečistu savest

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

13.09.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borislav Stefanović pokušava da opere svoju nečistu savest izjavom da je Srbija prodajom PKB opljačkana za najmanje 106 miliona evra, ocenjuje član Predsedništva SNS Goran Vesić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Vesić

- Stefanović će ostati upamćen u istoriji Srbije kao čovek koji je uveo granicu između Srba. Uveo je carinu na Brnjaku i Jarinju i šta god da radi u životu ostaće zapamćen po tome - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Kako je dodao, Stefanović na ovaj način pokušava da izjednači druge sa njim, jer ima nečistu savest, budući da je, navodi Vesić, bio saradnik Dragana Ðilasa koji je, dok je bio direktor Narodne kancelarije kod Borisa Tadića, ministar bez portfelja za Nacionalni investicioni plan kod Vojislava Koštunice i gradonačelnik Beograda imao promet na svojim firmama 619 miliona evra.

To je, kaže Vesić, polovina duga od 1,2 milijarde evra "koliko je Ðilas ostavio gradu dok je bio gradonačelnik".

Ðilas je, kaže Vesić, za direktora PKB-a postavio Rajka Mandića koji je, kako dodaje, Miškovićev saradnik.

- Za dve godine, njegov tim u PKB-u zaduži to preduzeće za 20 miliona evra i ostavi još dodatnih 40 miliona evra duga, a istovremeno im država otpiše 80 milona evra...tako izgleda njegovo poslovanje sa PKB-om - rekao je Vesić.

Prema zvaničnom izveštaju iz APR-a Ðilas je, kaže Vesić, 2003. godine na svojim firmama imao promet 4.771.000 dinara, a 2004. kada je ušao u politiku promet na firmama mu je bio više od dve milijarde dinara.

- I onda on nekome priča o poštenju...on i njegov potrčko Borko Stefanović da pričaju nekome o poštenju, oni koji su opljačkali ovu zemlju - zaključio je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Dacha

13.09.2019 09:30

Boroslav Stefanovic je isti kao i ostatak opozicije, nema tu nikakve razlike, materijalno se obezbedio necasnim radnjama, pa nasao da proziva druge.

ljuba

13.09.2019 09:30

Lako je Djilasu i Borku da mlate praznu slamu, kada su im dzepovi puni. Oni su sto se tice kradja presli igricu.

korisnicko ime

13.09.2019 09:35

Dzabe se Stefanovic folira. Zna narod sta je bilo dok je bio clan DOS-a

milica

13.09.2019 09:35

Stefanović kao i njegova ekipa žale što oni nisu mogli da posluju u vezi PKB pa da još malo dodaju na svoje račune.