Željko Mitrović očitao bukvicu: Trifunoviću, ne podje*avaj Srbe dok uživaš u Splitu

Autor:

Vesti

13.09.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta Slobodnih građana glumac Sergej Trifunović slikao se ispred natpisa ustaškog pokliča "Ubij Srbina", i to sve sa osmehom na licu.

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović na Tviter nalogu očitao je bukvicu lideru PSG.

- Druže moj stari, znam da se u Splitu dobro provodiš, ali loše je da jalovo i neduhovito podje*avaš genitiv sopstvenog naroda, a i sam znaš koliko jutro bude pametnije od prethodnog jutra! Ti si, brate, ipak Trifunović, pa makar bio i Sergej - napisao je Mitrović.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenio je da je Trifunović poziranjem uz slogan "ubij Srbina" postupio nepromišljeno, neduhovito i neinteligentno.

- Odgovoran srpski političar nikad ne bi čak ni ironično pristupio ovom monstruoznom grafitu koji nosi vrlo konkretno istorijsko značenje i predstavlja realnu pretnju Srbima u svim zemljama nastalim na prostoru bivše Jugoslavije. Ne verujem da bilo šta može da donese, osim negativnih poena za Trifunovića i negativnu kampanju političkih protivnika i odijum najšire javnosti - naglasio je Stanković za Srpski telegraf. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading