Trifunović ispalio Đilasa: Nisam za bojkot

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

08.09.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam precednik i nisam za bojkot, već mislim da je izlazak ujedinjene opozicije u jednoj, ili dve kolone praktičnije rešenje", ovim rečima je predsednik Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović izneo svoj stav o potencijalnom bojkotu parlamentarnih izbora koji će se održati početkom naredne godine i pokrenuo pitanje : da li će ipak PSG biti deo opozicije koja će izaći izbore?

RepublikaFoto: Tanjug
Sergej Trifunović

Naime, polemika o bojkotu se povela na Tviteru, kada su Trifunovića korisnici ove društvene mreže upitali koji je njegov stav po pitanju istog na šta je on odgovorio da "ne vidi ni jedno valjano rešenje šta bi se tačno radilo posle bojkota izbora".

Na ovu Trifunovićevu opasku korisnici ove društvene mreže su istakli kako je on predsednik jednog pokreta i da bi trebao da da neki predlog o mogućim postupcima.

 

 

- Ok. Ja sam precednik i nisam za bojkot, već mislim da je izlazak ujedinjene opozicije u jednoj, ili dve kolone, mnogo zrelije, svrsishodnije i praktičnije rešenje, jer možemo da uzmemo neke gradove i ozbiljno uzdrmamo tiraniju, legalno, ne na ulici. Šta onda? - naveo je Trifunović.

Ova ideja se nije svidela brojnim korisnicima ove društvene mreže te su komentarisali kako on jedino nudi šestnju na protestima, a da se nakon višemesečnih šetnji i protesta nije mnogo toga promenjeno, te da je bolja ideja bojkot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Vesna

08.09.2019 15:35

Toliko o slozi u opoziciji .

ceca

08.09.2019 15:49

Opozicija nejedinstvena

Nikola

08.09.2019 16:14

Srbija uzdignute glabe ide napred u bolju buducnost. U takvoj Srbiji nema mesta nasilju.

Cane

08.09.2019 17:33

I Sergej nekada nešto pametno da kaže.