Danas lokalni izbori u Medveđi

Autor: Blic, Republika

Vesti

08.09.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih 28 birališta u Medveđi je jutros u 7 sati otvoreno na vreme i sve za sada protiče bez bilo kakvih problema i incidenata, kazao je za juGmediu predsednik Izborne komisije Ivan Kostić.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

U Medveđi se danas održavaju vanredni lokalni izbori na kojima pravo glasa ima 6.602 građana. Glasa se za 25 odborničkih mandata. Vladajuća većina okupljena oko SNS-a ima svoju listu, a tu su i PUPS, SRS, dve manjinske - albanske stranke i Srpska desnica. Savez za Srbiju bojkotuje ove izbore.

Predsednik opštine Medveđa i prvi na listi naprednjaka Nebojša Arsić glasao je sa suprugom oko 8.30 na biračkom mestu broj 2.

- Očekujem da građani Medveđe izađu u velikom broju, jer je sudbina Medveđe u njihovim rukama. Oni danas imaju šansu da izaberu kojim putem Medveđa treba da ide u budućnosti - kazao je Arsić.

Nosilac liste "Srpska desnica - Za domaćinsku Medveđu - Dejan Simić", glasao je sa suprugom u prepodnevnim satima na biračkom mestu br. 1 u Medveđi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading