Mihajlovićeva pita opoziciju: Imate li da ponudite nešto sem uvreda?!

Autor: Tanjug

Vesti

07.09.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da nove uvrede koje je Savez za Srbiju uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića najbolje govore da ta organizacija nema ništa drugo da ponudi građanima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Od političara iz Saveza za Srbiju građani nisu mogli da čuju kako bi ubrzali ekonomski rast, kako bi povećali investicije, kako vide rešenje kosovskog pitanja... Ali su zato čuli kako bi se oni obračunavali sa političkim protivnicima kada bi nekim slučajem mogli na vlast bez izbora. Videli su i koliko su hrabri kad treba upadati u institucije i koliko su kreativni kad treba nekog da uvrede - kazala je Mihajlovićeva, a navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavljeno iz njenog kabineta.

Mihajlovićeva zaključuje da "na njihovu žalost građani su prozreli njihovu politiku i zato ovaj deo opozicije i ne želi na izbore, jer znaju da osim mržnje i uvreda nemaju šta da ponude".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pile

05.12.2019 22:12

Eh i ova Zorana kao da nije iz SNS, SRAMOTA JE TO.