Međedović: Nisam bio na rođendanu

Autor: Republika

Vesti

07.09.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaho Međedović, odgovorno lice preduzeća "Utip" iz Novog Pazara demantovao je da je bio na rođendanu člana Državnog veća tužilaca Staniaslava Dukić.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jaho Međedović

Demanti prenosimo u celosti.

"Shodno članu 83 stavu 1, zakona o javnom informisanju i medijima, tražim od odgovornog urednika nezavisnih novina Srpski telegraf hitno obijavljivanje sledećeg odgovora-demanta srpskog telegrafa (iz brojeva 1.067 i 1.068) kao i internet portala Republika.

Želim da demantujem sve navode počev od samog prisustva na rođendanu jer u to vreme nisam boravio u Srbiji (pa tako ni nisam ni prisustvovao istom), preko navodnog svrstavanja u krimimalne klanove i navode da sam umešan u bilo kakve kriminalne radnje.

Nikada do sada nisam osuđivan a ni optuzivan po bilo kom osnovu pa ni za kriminalne aktivnosti.

Nisam član niti finansijer ni jedne političke partije.

Vaš naručen i instruirani tekst mene etiketira,narušava moj ugled ,ugled moje porodice i firme koju predstavljam i na kraju ugrožava moju bezbednost.

Ukoliko budem imao bilo kakav problem po pitanju iste smatraću ovaj list direktno odgovornim zbog plasiranja lažnih informacija i dovodjenja u vezu sa kriminalnim aktivnostima bez ikakvog osnova.
Svoj posao radim časno i pošteno u okviru porodice a o meni,mojim poslovnim i privatnim aktivnostima mogu svedočiti ljudi koji me poznaju.

U slučaju da moj demant ne bude obijavljen na istom mestu gde se i obijavljuje članak koji je tema demanta, biću prinudjen da pravdu potražim kod nadležnih institucija".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading