Toliko o tome da se ne poznaju! Tužilac koji slavi rođendan sa narko-dilerima uhvaćen u novoj laži: Evo dokaza da se Dukić i braća Emrović znaju od ranije

Autor: Republika

Vesti

07.09.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Državnog veća tužilaca Stanislav Dukić, koji je nakon otkrića Srpskog telegrafa i Republike.rs da je slavio 50. rođendan u društvu ljudi iz kriminalnog miljea nevešto pokušao da se izvuče iz cele priče, uhvaćen je u novoj masnoj laži.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Novi Pazar
Stanislav Dukić (iza žene koja tapše)

Dukić je u pokušaju da se ogradi od toga što je na njegovoj žurci prisustvovao i policiji dobro poznati Novopazarac Halil Emrović, koji se dovodi u vezu sa krijumčarenjem heroina iz Turske, kao i njegov brat Zamo koji je hapšen sa dva kilograma droge, tvrdio da pomenutu braću ne poznaje i da sa njima nije u kontaktu.

Gostujući na televiziji N1, naime, Dukić je pokušao ceo skandal da minimalizuje, objašnjavajući kako Zamo nije bio na rođendanu, kao i da nije bio pozvan.

- Na rođendanu nije bio, niti je pozvan, postoji mogućnost da je brata dovezao ispred hotela, ali na rođendanu nije bio - nevešto je pokušao da se "opere" Dukić, a o čemu je Republika.rs već pisala.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dovodi se u vezu sa trgovinom narkoticima: Halil Emrović

Sa druge strane, da između Dukića i braće koja su bila interesantna policiji postoje dublje veze, svedoči i snimak iz maja 2018. godine.

Tada je u Novom Pazaru otvoreno turističko naselje Emrović raj, čiji je vlasnik Halil Emrović, a pored brojnih gostiju među zvanicama bio je upravo i Stanislav Dukić. 

O tome svedoči i fotografija koju objavljujemo, a na kojoj se jasno vidi da Dukić tada nije ni skrivao poznanstvo sa braćom Emrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

07.09.2019 16:03

Vucicu imas dokaz i moralnu obavezu prema narodu srbije HAPSI BAGRU