Primitivac! Aleksić nastavio da vređa državnu sekretarku MUP: Još gnusnije uvrede Đilasovog potrčka!

Autor: M. R. I.

Vesti

06.09.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Saveza za Srbiju Nebojša Aleksić, koji je zapretio državnoj sekretarki MUP Biljani Popović Ivković silovanjem, nastavio je da joj upućuje brutalne pretnje na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Biljana Popović Ivković

- Je l' vam sad jasna ona narodna dobar k... c mir u kući! Evo sva Srbija raspravlja o mom emotivnom životu! - napisao je Aleksić, prijatelj Đilasovog sindikalca Željka Veselinovića, koji je takođe vređao državnu sekretarku MUP, a jednom prilikom je čak i poručio da premijerki Ani Brnabić treba neki "obdareni crnac".

Ređali su se i brutalniji tvitovi:

- Biljana Ivković, mala, a šta kažeš na jedno jutarnje štelovanje donjeg trapa, ono na zornjaka, brzinski? Mala, mora da padne štelovanje trapa da bi bila bezbedna vožnja, što bi rekli, trapadžija je ipak najbolji!!! Pa kako misliš da bezbedno voze Sloga sindikat, Boško Obradović, Dragan Đilas ako ti je trap neuštelovan???

Jedan od lidera SZS Dragan Đilas u izjavi za Srpski telegraf ogradio se od seksističkih i prostačkih izjava svojih saradnika i poručio da je neprihvatljivo vređanje žena.

Biljana Popović Ivković: Slušaj, Dragane Ðilasu, milijarderu, ne plašim se ni tvog poganog jezika ni pesnice

Podsetimo, Nebojša Aleksić je prvo napisao Biljani Popović Ivković da joj se izgleda dopadaju Željko Veselinović, Dragan Đilas, Boško Obradović.

- Ali, mačko, da znaš, mi smo braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa - napisao je prostak Aleksić.

Međutim, tu nije stao.

- Ma bolesna si ti, al' u glavu, dobra si samo za navlačenje! Što kaže Bora Čorba, kad Biljanu Ivković za dupe uštinu, tu pronađu njenu suštinu, da si dobra, jesi - dodao je Aleksić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Andrea Radulović, članica GO SNS

Ovaj frapantan prostakluk je evidentno vrednost nasilnika Saveza za Srbiju, koji se pored toga što su već jednom izneverili i zloupotrebili izbornu volju naroda, nadaju da će to ponovo učiniti

RepublikaFoto: Republika

Damir Handanović, direktor CEBEF

Ni Ðilas ni Jeremić ni Obradović, kao ni njima slični nasilnici, nemaju šta da ponude građanima Srbije, osim lopovluka i uvećavanja svojih bankovnih računa. Sramota je poznavati vas, čak i preko televizije. Stidite se, bando jedna

RepublikaFoto: Atelje Suzane Perić

Suzana Perić, modna kreatorka

Osuđujem uvrede upućene Biljani Popović Ivković, a državne organe molim da reaguju i da zaštite žene u Srbiji od ovakvih nasilnika. Jer verbalno nasilje lako pređe u fizičko

Državna sekretarka MUP na Fejsbuku se obratila Draganu Đilasu, čiji saradnice je uporno vređaju.

- Slušaj, Dragane Ðilasu, milijarderu, ne plašim se ni tvog poganog jezika ni pesnice. Šteta što Zakon o sprečavanju nasilja u porodici kada si pesničio nije bio na snazi! Jedina razlika između tebe, Aleksića, Veselinovića i Boška Obradovića, tvojih klimoglavaca, jeste što si ti milijarder, a oni tvoje sluge! Videću da li će tvoje junačine biti tako hrabre na sudu. Jedva čekam - poručila je Popović Ivković.

Povodom novih brutalnih pretnji koje su joj upućene, pokušali smo da dobijemo komentar državne sekretarke MUP, ali do zaključenja broja odgovor nije stigao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading