SUZANA PERIĆ: Umesto da komentarišemo neke lepe stvari, moramo svaki dan da reagujemo na prostakluk Đilasovih jurišnika

Autor:

Vesti

05.09.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perić, modna kreatorka i glavna i odgovorna urednica časopisa Bazar oglasila se povodom nezapamćenih seksističkih uvreda koje su saradnici Dragana Đilasa uputili članici predsedništva SNS Biljani Popović Ivković

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Suzana Perić

- Već je postalo pomalo sramotno svakodnevno davati izjave kojima se osuđuju nasilje, pretnje i uvrede koje ženama svakodnevno upućuju Bosko Obradović i Dragan Đilas. Umesto da komentarišemo neke lepe stvari koje se događaju u našoj zemlji, umesto da se radujemo prvim danima nove skolske godine, mi moramo svaki dan da reagujemo na prostakluk i bedne uvrede kojima Đilas i Boško preko svojih jurišnika pljuju po našim prijateljicama, nečijim majkama, sestrama, ćerkama.

Ali ako mi ućutimo, ako dozvolimo da žene, poput Biljane danas, ako dozvolimo da trpe i stradaju u tišini, onda će to biti znak da je ta manjinska grupa mrzitelja žena, pobedila. A to ne smemo dozvoliti. Još jednom, osuđujem uvrede upućene Biljani Popović Ivković, a državne organe molim da reaguju i da zaštite žene u Srbiji od ovakvih nasilnika. Jer, verbalno nasilje lako pređe u fizičko - poručila je Suzana Perić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading