VESIĆ: Na sramne uvrede Biljani Popović Ivković Srbija ne sme da ćuti

Autor: Republika

Vesti

04.09.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić reagovao je na prostačke uvrede koje je na račun njegove stranačke koleginice Biljane Popović Ivković uputio Nebojša Aleksić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Post koji je Vesić objavio na svom Fejsbuk profilu prenosimo u celosti.

- Kao zamenik gradonačelnika Beograda i kao stranački kolega Biljane Popović Ivković i pre svega kao čovek reagujem na prostačke uvrede koje danas na njen račun izneo Nebojša Aleksić koji je zaposlen u Gradskom saobraćajnom preduzeću.

Sramota me je i da pročitam, a kamoli da ponovim odvratne uvrede koje je Biljani Popović Ivković uputio glavni čovek Dragana Đilasa i Boška Obradovića u Beogradu, takozvani sindikalac, a zapravo bahati mrzitelj žena, Nebojša Aleksić.

 

 

Ništa Aleksić nije rekao nažalost u svoje ime, nego u ime njegovih direktnih nalogodavaca i mentora, u ime Đilasa i Boška Obradovića. Mesecima po ulicama Beograda ovaj trio divlja, preti policajcima i radnicima, tuče se sa znakovima, uništava gradsku imovinu, vređa naše sugrađanke i naše komšinice.

Ali ove uvrede danas su prevršile svaku meru i ovo je nešto na šta Srbija ne sme da ćuti! Da, Đilas i Boško, kako ova bitanga kaže, "proveravaju stajni trap ženama"?! Jel' to Đilase i Boško vaša politika? Jel' to zemlja koju bi ste da ponudite našim majkama, sestrama, ćerkama i prijateljicama? Jel' to Srbija kakvu vi želite? Srbija u kojoj se ženama nudi silovanje i Srbija u kojoj žene ovako vređate!? Sram vas bilo banditi i hohštapleri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading