Marković: Opozicija treba da sedi u parlamentu, a ne da po hodnicima priča o hapšenju predsednika!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Aleksandar Marković rekao je da bi opoziciji bilo bolje da je u parlamentu nego da u holu skupštine priča o tome kako će hapsiti Aleksandra Vučića i njegove saradnike.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Aleksandar Marković

- Naravno da ih ne interesuje tema međunarodnog položaja Srbije i položaja Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji, jer dok su oni bili na vlasti 87 zemalja je priznalo Kosovo a od 2014. godine 15 država je povuklo ili suspendovalo priznanje - rekao je Marković.

On je takođe govorio o milionima koje je zaradio lider opozicije Dragan Ðilas dok je bio na vlasti, istakavši da Dragan Đilas pokazuje ogromnu nervozu zbog istrage o finansijskim malverzacijama koje se vode protiv njega.

Dodao je i da opozicija kada nema argumente priča o bojkotu izbora i niže uvrede što je na čelo radne grupe za saradnju sa OEBS-om za unapređenje izbornog procesa postavljen Nebojša Stefanović.

- Potpuno je jasno da opozicija iz Saveza za Srbiju hoce vlast bez izbora ali su svesni da ih gradjani Srbije ne podržavaju i zato su proglasili bojkot kao unapred pripremljen alibi za izborni debakl - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Dejan

04.09.2019 15:09

Njima je jedino važno da odu na blaganu Narodne Skupštine da podignu plate. A da uđu na Skupštinsko zasedanje baš ih briga. Ali građani to pomno prate i biće nagrađeni da im ne daju poverenje.

mile

04.09.2019 15:21

pa toj je taj ulicarski recnik koji vara ovaj narod jos od 5.oktobra.

Kosa

04.09.2019 15:29

Opozicija bojkotuje parlament ali ne i skupštinsku blagajnu odakle redovno naplaćuje pausale,plate i dnevnice

Bata Kole

04.09.2019 15:42

Jel mi uopšte imamo opoziciju u Srbiju.