(VIDEO) Raskrinkani Đilasovci koji se kriju iza protesta "1 od 5 miliona".

Autor: Republika

Vesti

04.09.2019

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka agencije Fonet raskrinkala Đilasove ljude koji se kriju iza organizatora protesta "1 od 5 miliona".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Ona je okupljene studente potpuno zbunila kada im je rekla da govore kao lider SSP Dragan Đilas iako su tu u ime protestanata "1 od 5 miliona", a oni na to nisu imali odgovor.

Podsetimo, šaka "studenata" okupila se juče ispred skupštine kako bi pozvali na bojkot izbora, ali su više zvučali kao Đilas nego kao studenti.

- Kada imamo situaciju u državi gde je sveprisutna manipulacija Aleksandra Vučića i Srpske napredne strnke, sveopšte ludilo koje plasiraju i stvaraju ovoj državi, ne postoje nikakvi uslovi da se na te izbore izađe. Bojkot je jedina opcija kao prvi korak koji je potrebno ostvariti da se izborimo za dostojanstven život u ovoj zemlji - rekla je Valentina Reković iz "1 od 5 miliona".

 

 

- Mislimo da ovo nije vreme opstanka nečijih organizacija, da ovo nije vreme time što će neki poslanik biti u Skupštini da bi mogao da preživi, ovo je vreme u kojem svi treba zajedno da se borimo u ovom kriznom trenutku i da svi zajedno treba da pokažemo ovom sistemu da mi nismo njegov deo i da ga ne podržavamo. Bojkot je stvar kojom se menja ovaj sistem, bojkot je jedini odgovor na ovo ludilo i na ovu nenormalnu državu - kazao je Srđan Marković, jedan od organizatora protesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.