Opozicija podseća na Brankoviće na Kosovu: Zorana Mihajlović objasnila kako tumači bojkot izbora

Autor:

Vesti

03.09.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da se opozicija odlučuje za bojkot izbora jer građanima neće da objašnjava da ne želi da učestvuje u traženju kompromisnog rešenja za KiM i tako bude deo rešenja ogromnog problema za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Pitanje Kosova nije pitanje razvoja Srbije sada, nego pitanje razvoja Srbije u budućnosti, zato me oni (opozicija) podsećaju na Brankoviće srpske politike - rekla je Mihajlović.

Kaže i da se stiče utisak da nekima iz opozicije odgovara da se kriju iza bojkota, jer treba da odgovore građanima i kako su kao funkcioneri, poput, navodi, Dragana Đilasa, napravili prihod od 613 miliona evra.

 

 

Prema njenim rečima, iznos prihoda Đilasa, u vreme kada je bio funkcioner, zapravo je više od polovine novca kojim je izgrađen Koridor 10.

Takođe, među opozicijom ima i onih, kaže ona, koji bi trebalo da odgovore na pitanje šta su, dok su bili na vlasti, radili po pitanju KiM.

- Čini mi se da su to razlozi za bojkot izbora, a ne, kako oni kažu, jer nema slobode govora i da treba smeniti članove REM - istakla je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading