DOBRE VESTI IZ KOSOVSKE MITROVICE: Povređeni dečak stabilno, nema temperaturu

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Maloletni srpski mladić uspešno je operisan nakon napada u Severnoj Mitrovici i njegovo stanje je stabilno i oporavlja se na odeljenju intenzivne nege", izjavio je večeras direktor kosovsko-mitrovačkog Zdravstvenog centra Milan Ivanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Online
Trenutak kada mladića vode na operaciju

Ivanović, koji je i večeras obišao mladića, u izjavi za Tanjug rekao je da on nema temperaturu i da očekuje da post operativni tok ide u povoljnom smeru.

Pomoćnik direktora Zlatan Elek podsetio je za Tanjug da je mladić mnogo iskrvario, da mu je arterija bila jako presečena.

- Sutra u 7.30 ćemo održati konzilijum, a na osnovu svih analiza, ultrazvuka, snimaka, izgeda rane, kao i obimnosti i ozbiljnosti povrede razmotriti da li će još jedan dan ostati na intenzivnoj nezic - rekao je Elek koji je takođe izrazio uverenje da će se mladi organizam, a kako je dodao Danilo još nema 18 godina, izboriti sa povredama.


Mladića srpske nacionalnosti sinoć je napala grupa Albanaca i ubola ga nožem, a to se dogodilo u blizini mosta preko reke Ibar u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading