I MEDVEĐA JE SRBIJA: Održana završna konvencija PUPS

Autor: Republika

Vesti

02.09.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završna konvencija PUPS pod nazivom "I Medveđa je Srbija“ održana je danas u Domu Kulture opštine Medveđa. U prepunoj sali predstavljeni su odbornici sa liste "Milan Krkobabić- PUPS- I Medveđa je Srbija".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan Krkobabić se obratio okupljenima

Skupu su se obratili predsednik Opštinskog odbora PUPS Medveđa i prvi sa liste odbornika Kosta Dimitrijević, predsednik izvršnog odbora i narodni poslanik Hadži Milorad Stošić i predsednik PUPSa Milan Krkobabić.

 

 

Lider PUPS Milan Krkobabić izjavio je da će se kandidati buduće odborničke grupe PUPS na čijoj multitničkoj listi ima Srba, Albanaca, Roma i Crnogoraca, uglednih i uspešnih domaćina i građana Medveđe, boriti da svako selo ima asfaltni put, popravljene atarske puteve, vodovod i kanalizaciju, ambulantu, vrtić, školu, crkvu i poštu. 

Nakon konvencije Krkobabić je posetio domaćina Blagoja Ristića u čijem porodičnom gazdinstvu koje se bavi uzgojem malina živi i radi tri generacije ove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading