VUČIĆ O OPOZICIJI: Tri odsto ne mogu da osvoje, a hoće da vladaju

Autor: Republika

Vesti

01.09.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić analizirao je najave opozicije da će bojkotovati parlamentarne izbore i zahteve za fer izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Opozicija je u razgovoru došlo do dva zaključka jedan je da ne učestvujem u kampanji, a ja to želim i hoću i drugi zahtev kao genijalna ideja je sinula Bošku Obradoviću i Čedomiru Jovanoviću je da se formira prelazna vlada. A zna se kad se formira prelazna vlada. Oni bi hteli da mogu da kradu pare da trpaju u tašne milion evra. Ja sam prvi uslov i ja to neću uraditi dok sam živ. Oni drugo rešenje nemaju. Da srušim zemlju i da na vlast dovedem lezileboviće i to ne može. Kad dobijete većinu dobićete mandat. Samo da pobedite na izborima. Da to odlučuju opozicija, stranci, e to ne može - rekao je predsednik.

 

- Predsednik Srbije Alesandar Vučić ocenio je danas da su organizacije civilnog sektora "takozvana" CRTA i Cesid "laž" zbog toga što nikada nisu pomenule preporuke tih organizacija koje je aktuelna vlast ispunila."Pre tri meseca smo imali sastanak sa njima i predstavnicima medjunarodne zajednice. Te organizacija su imale pet zahteva. O zakonima po hitnom postupku, o javnom slušanju u Parlamentu, o problemima opozicije sa amandmanima i rasprave o budžetu - sve smo to ispunili", izjavio je Vučić tokom gostovanja na televiziji "Pink".

On je istakao da se na tome vidi i "zla namera" političkog bloka i civilnog sektora.

 

O TENKU ISPRED STADIONA "RAJKO MITIĆ"

RepublikaFoto: Republika

O tenku ispred stadiona "Rajko Mitić", predsednik je poručio da je zvezdaš, i da smatra da je dovoženje tenka izbor navijača i kluba.

- Danas sam samo običan stariji čovek koji navija za taj klub. Pre svega sam zadovoljan zato što naša liga izgleda bolje nego ranije, i želim puno uspeha svim sportskim radnicima. Što se tenka tiče to je izbor navijača i kluba, i ništa tu nije sporno. Pazite, Atalantini navijači su pravim tenkom gazili na ulicama Bergama vozila suparničkih navijača. Onda sam skrenuo pažnju i na tenk ispred Dortmundovog stadiona. Što se tiče ovog tenka, izmislili su da je u pitanju tenk iz Vukovara, što je apsolutna laž - naglasio je Vučić.

On je dodao da je zadovoljan što naša liga izgleda bolje nego pre 30 godina.

- Liga nam je bolja nego ikada i kvalitenija. Verujem i u reprezentaciju i u novog selektora Ljubišu Tumbakovića. Što se tenka tiče, to je njihov izbor. Notorna laž je da ja favorizujem Crvenu zvezdu. Ne želim da se pravdam, ali dobijaju podjednako. Da li navijam za Zvezdu, da navijam ali to je stvar mog ličnog izbora - rekao je predsednik Srbije.

Podvukao je da Srbiji trebaju jaki Zvezda, Partizan, Vojvodina, Lučani, Niš i svi ostali i najavio skoru izgradnju nacionalnog stadiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Hedona

01.09.2019 20:06

Opozicija je svesna da neće izbore dobiti i da građani zaista znaju da Vučić radi na ekonomskom razvoju, ovo je veliki rezultat , i zbog toga narod će podržati Aleksandra Vučića.

Deki

01.09.2019 20:36

Е,много су јаки! Хахаха...

maja

01.09.2019 20:39

Vlast mogu samo da sanjaju,sanjarenje je jedino dozvoljeno.

MAJA

01.09.2019 21:05

Opozicija zna da nema nikakve sanse na izborima i da ce narod podrzati predsednika Vucica